19/12/2020

Op zaterdag 19 december heeft de voorzitter van de Krimpense Lionsclub symbolisch een cheque van 2.500 Euro uitgereikt aan het bestuur van de  Stichting Belbus

 

Geen Bingo toch een donatie

De Lionsclub Krimpen ondersteunt de Krimpense Belbus al jaren. De fondsen daarvoor worden met de welbekende Herfstbingo (voorheen kerstbingo) opgehaald. Dit jaar had dit evenement voor de 16e keer moeten plaatsvinden maar ook hier gooide het Coronavirus roet in het eten en moest de gezellige avond worden afgelast. De Lions meenden dat de Belbus hier niet het slachtoffer van mocht worden en er is uit de reserves een bedrag van € 2.500 overgemaakt aan de Stichting Belbus. De Lionsclub Krimpen teert momenteel helaas in op reserves die zijn opgebouwd met opbrengsten van fondsenwervingsacties in het verleden.  Door de Coronacrisis zijn alle acties al sinds begin van het jaar afgelast. De Lionsclub hoopt dan ook snel weer aan de gang te kunnen en de handen uit de mouwen te steken.

 

Coronaproof overhandiging

Bij wijze van symbolische overdracht reikte de voorzitter van de Lionsclub, Camiel de Clercq,  een speciale cheque uit aan Harry Bless en Dirk Speksnijder van de Stichting Belbus. Uiteraard gebeurde dat Coronaproof. De cheque was aan een lat bevestigd waardoor de schenker en de ontvanger perfect 1,5m afstand konden houden van elkaar. Hopelijk kan de traditionele overhandiging van de cheque volgend jaar weer plaatsvinden in een bomvolle zaal van De Tuyter na afloop van de Herfstbingo.