07/05/2017

Op 1 juli 2017 organiseert Lionsclub Krimpen aan den IJssel alweer voor de zevende keer het Krimpen Open Golftoernooi.

http://timmx3.yoursite.nl/images/stories/golfbal.jpgGolftoernooi
Het 'Lions Krimpen Open' is het Golfkampioenschap van de Krimpenerwaard. Deze keer wordt het toernooi gespeeld op zaterdag 1 juli 2017 en uiteraard weer op golfclub Crimpenerhout in Krimpen aan de Lek.

 

Iedere golfer en golfster die in het bezit is van een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) of een handicap kan aan deze wedstrijd deelnemen. Er kan zowel individueel als per flight met vier personen worden ingeschreven.

De inschrijfkosten bedragen € 65,= per persoon of € 225,= per flight.
Inschrijven is mogelijk op de website www.KrimpenOpen.nl of door op de onderstaande button te klikken.

 

Golfclinic
Voor (nog) niet-golfers bestaat de mogelijkheid om de eerste beginselen van deze prachtige sport onder de knie te krijgen. Daartoe wordt een clinic georganiseerd waarvoor men zich eveneens op de website www.KrimpenOpen.nl  kan inschrijven.
De kosten voor deelname aan de clinic bedragen € 30,= per persoon. De duur van de clinic is anderhalf uur en voor materiaal (golfclubs en ballen) wordt gezorgd.

 

http://timmx3.yoursite.nl/images/stories/golfbal%20sponsor.jpgSponsoring
Tevens bestaat de mogelijkheid om diverse onderdelen van het Lions Krimpen Open te sponsoren. U kunt als sponsor een hole sponsoren, de golfclinic sponsoren of de longest drive of neary sponsoren.
Voor meer informatie over sponsoring neemt u contact op met Peter Kleinekoort via e-mail peterkleinekoort@hetnet.nl 
Alle sponsoren worden ook met bedrijfslogo en HTML link op www.KrimpenOpen.nl  genoemd. 

 

De opbrengst van dit golftoernooi gaat naar twee doelen:

http://timmx3.yoursite.nl/images/stories/diva%20dichtbij.jpgStichting Diva Dichtbij
Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur een sterk positief effect hebben op het welzijn van mensen. Met name op het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen die langdurige zorg nodig hebben. Onze missie is dan ook: ‘Langdurig zieken verlichting geven door middel van professionele zang en persoonlijk contact’.
Onze Diva's zingen voor mensen die langdurige zorg nodig hebben en niet meer zelf naar het theater kunnen gaan. Dat doen we bijvoorbeeld in een huiskamer van een verpleeghuis of aan iemands bed. We staan niet op een podium, want we willen dichtbij komen en iedere persoon oprechte aandacht geven.  www.divadichtbij.nl

 

http://timmx3.yoursite.nl/images/stories/dagbesteding.pngStichting Dagbesteding Krimpenerwaard
Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard is een actieve, enthousiaste, ondernemende en op de deelnemers gerichte organisatie.
Wij geven via het aanbieden van dagbesteding op een zinvolle en plezierige wijze extra structuur aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Daarbij sluiten we aan bij de belevingswereld en ambities van iedere individuele deelnemer.
De deelnemers aan de dagbesteding krijgen waardering voor hun inspanningen en worden in staat gesteld om volwaardig mee te draaien in de samenleving. Wij zorgen voor een goede begeleiding en een juiste balans tussen inspanning en ontspanning.
www.stichtingdagbestedingkrimpenerwaard.nl

 

Inschrijven
Direct inschrijven, klik dan op de button hieronder.

http://timmx3.yoursite.nl/images/stories/inschrijf%20button.jpg